Schi de tura la Cabana BarcaciuSchi de tura la Cabana Barcaciu
Esti pasionat de ski de tura? Ai vrea sa explorezi noi domenii schiabile in muntii Fagaras? Te invitam sa participi la evenimentul nostru, Schi de tura la Barcaciu, editia a III-a, care va avea loc in perioada 19 – 21 aprilie 2013, in partea Vestica a Muntilor Fagaras

Acest program este propus de Cabana Barcaciu in vederea promovarii schiului de tura ca activitate turistica de iarna pentru exploatarea domeniului schiabil neamenajat din nord-vestul Masivului Fagaras. Se adreseaza practicantilor schiului de tura cu o minima experienta care doresc sa participe la dezbateri asupra acestui sport si la excursii, exercitii si demonstratii in domeniu.

Programul este sustinut de: Cabana Barcaciu, Serviciul Public Judetean Salvamont Sibiu, Asociatia Ecouri Verzi (www.ecouriverzi.ro), Iulian Cozma – Outdoors Adventures (www.mountainguide.ro ) , Montrek (www.montrek.ro), Almontes (www.almontes.ro)

Echipamentul minim pentru participarea la acest eveniment, trebuie sa contina urmatoarele: schiuri si clapari de tura, bete de schi, piei de foca, coltari pentru clapari, piolet, lopata de avalansa, lanterna frontala, termos, 2 perechi de manusi, haine adecvate pentru ture de iarna, trusa de prim ajutor, pieps si sonda de avalansa (cei care detin), harta zonei.

Participantilor se va oferi o reducere de 30% din pretul de cazare.
Pentru cei care doresc sa isi transporte doar echipamentul, la cabana pot fi servite mese calde la preturi de aproximativ 30 RON/cina, 20 RON/mic dejun, precum bauturi calde si reci.
Fiecare persoana inscrisa va participa la activitatile programului pe propria raspundere. La cabana cei inscrisi vor completa si semna un formular in acest sens.
Persoana de contact: Mihai Petre tel: 0740059805, barcaciu@yahoo.com, www.barcaciu.ro

Va steptam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.