Proiectul nostru pentru promovarea schiului de tura in Muntii Fagaras, cu care deja sunteti familiarizati, a ajuns la a VIII-a editie. Daca inca nu ai descoperit Fagarasul pe schiuri de tura si vrei sa incerci alaturi de o gasca de schiori pasionati, ia-ti in rucsac focile, lopata, sonda, coltarii si nu in ultimul rand DVA ul (echipament obligatoriu pentru toti participantii ) dar si un termos si haine de schimb, pentru ca vom sta afara la altitudini mari cat este ziua de lunga.
Cabana Barcaciu ofera pentru acest eveniment un pachet de 150 lei/persoana/zi, ce include cina, cazare, mic dejun, pachet la drum si un element de echipament montan personalizat. In cadrul serilor de povesti la gura sobei, se va organiza o tombola avand ca premiu o pereche de piei de foca Contour, oferite de Carpathian Man (Lucian Clinciu).
Atentie, toti cei inscrisi vor participa pe propia raspundere. Acest eveniment nu este un concurs sau curs de schi de tura si se adreseaza celor care au o conditie fizica buna si stiu sa schieze in zapada mare.
Pentru acest eveniment ne sunt alaturi Cristi Petre de la Almontes, www.almontes.ro, Iulian Cozma de la Iulian Cozma Outdoor Adventures, www.mountainguide.ro, Lucian Clinciu www.carpathianman.ro , Elan Skis Romania
#cabanabarcaciu #barcaciu #almontes #carpathianman #elanskis #schidetura #skitouring
Inscrieri si alte informatii pe e-mail la barcaciu@yahoo.com sau la tel 0740059805 Mihai Petre

Va asteptam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.