Credem ca la cabana noastra veti petrece clipe de neuitat atunci cand vreti sa organizati vreun eveniment.

Organizam mese festive si petreceri pentru Revelion, Paste si Craciun.Organizam si mese festive pentru orcine vrea sa-si sarbatoreasca ziua de nastere sau altceva in munti, dar la ora 23 se da stingerea, pentru ca a doua zi sa te poti bucura de frumusetile ce te inconjoara la tot pasul. De ziua de nastere beneficiezi de cazare gratuita.


           PROGRAMUL “SKI DE TURA LA BÂRCACIU”
Editia I, iarna 2011

18 – 20 februarie 2011 Acest program este propus de Cabana Barcaciu in vederea promovarii schiului de tura ca activitate turistica de iarna pentru exploatarea domeniului schiabil neamenajat din nord-vestul Masivului Fagaras. Se adreseaza practicantilor schiului de tura cu o minima experienta care doresc sa participe la dezbateri asupra acestui sport si la excursii, exercitii si demonstratii in domeniu.
Participanti: Cabana Barcaciu (Mihai Petre), Serviciul Public Judetean Salvamont Sibiu (Adrian David) si Asociatia Muntii Carpati (Mihaela Diaconescu)

Ziua 1:vineri, 18.02: Punct de intalnire: centrul orasului Avrig, ora 17. Urcare pe schiuri de Cabana Barcaciu (in functie de starea stratului de zapada)

Ziua 2: sambata, 19.02: tura pe schiuri in zona platoului Scarisoara si caldarea Puha (in functie de starea stratului de zapada si conditiile meteo) / exercitii, demonstratii pentru salvarea persoanelor surprinse de avalansa Seara: dezbateri asupra problemelor practicarii schiului de tura

Ziua 3: duminica, 20.02: tura scurta in zona cabanei Coborare pe schiuri la cabana Poiana Neamtului.

Conditii de participare: echipament: schiuri si clapari de tura, bete de schi, piei de foca, coltari pentru clapari, piolet, lopata de avalansa, lanterna frontala, termos, 2 perechi de manusi, haine adecvate pentru ture de iarna, trusa de prim ajutor, pieps si sonda de avalansa pentru cei care detin, harta.
Cazarea la Cabana Barcaciu este oferita gratuit tuturor persoanelor inscrise. Pentru cei care doresc sa isi transporte doar echipamentul, la cabana pot fi servite mese calde la preturi de aproximativ 30 RON/cina, 20 RON/mic dejun, bauturi calde si reci.
Fiecare persoana inscrisa va participa la activitatile programului pe propria raspundere.
Persoana de contact: Mihai Petre tel: 0740059805, barcaciu@yahoo.com, www.barcaciu.ro.